HTML

Bejelenkezés: 70 947 8286

Friss topikok

Linkblog

Budapest fodrász

Hajak 2011.04.06. 10:36

 

Névjegykártya rendelés: itt

Szórólaptervezés, nyomtatás

 

 

Rengeteg vendégem van, aki vidéki városból költözött fel és nem volt budapesti fodrásza. Pontosan tudom, hogy a fodrász olyan, mint az orvos, bizalmi ember, hiszen a fodrász keze közül az utcára lépnek az emberek, akik szeretnének szépek, dekoratívak lenni. Ha nincs még Budapesten fodrászod, akkor tégy egy próbát, látogass el hozzánk, is ismerkedj meg velünk, az V. kerület fodrász szalon mindig talál helyet neked.

Az 5 kerületi budapesti fodrász szalonunkba nem csak az azért érdemes ellátogatnod, hogy egy új frizurával térj haza, kellemes környezetben, családi hangulatban, szakmai tanácsot is adunk. Ha csak szétnéznél és megismerkednél velünk, egy budapesti fodrászt keresel, aki rá szeretnéd bízni az idei frizurád, ne habozz, jelentkezz be hozzánk.

Budapest, fodrász szalon címe: Honvéd utca 8., a Kossuth tér mellett

Jelentkezz be most a budapesti fodrász szalonunkba 20 % kedvezménnyel! Nem kell mást tenned, mint telefonon, vagy e-mailen jelezni, hogy tudod a

jelszavunk: ANGYALOK

 

 


 

Bejelentkezés, időpontkérés: itt

Tel: 70 947 8286

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajak.blog.hu/api/trackback/id/tr722804076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása