HTML

Bejelenkezés: 70 947 8286

Friss topikok

Linkblog

3 egyszerű frizura tipp

Zsizsid 2011.03.30. 09:47

Névjegykártya rendelés: itt

Bizonyára sokaknak elegük van a lazán kiengedett hajból, illetve a copfokból, vagy egyszerűen hétköznaponként is változatosságra vágynak, de zsebük, vagy idejük nem engedi meg, hogy néhány órára fodrászhoz üljenek be, hogy elkészüljön az új frizura. Léteznek otthon is egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizurák, amit most megosztunk veletek, hogy ti is pár lépés alatt olyan frizurát varázsoljatok, amivel egész nap jól érzitek magatokat.  

Egy frizurán nagyon nagy hangsúly van, hiszen fontos, hogy olyan hajformát vágassunk magunknak, amelyet otthon is könnyen el tudunk készíteni. Sokan esnek abba a csapdába, hogy vágatnak egy szuper jó frizurát, de az csak addig tart, míg a fodrász után hajat mosnak, hiszen otthon már nem tudják maguknak elkészíteni. Mindenképpen fontos, hogy legyen olyan frizurád, amelyet többféleképpen is eltudsz készíteni, tehát sosem lesz a hajad megszokott és unalmas.


1. Tipp
A hajad vágasd le fokozatosan elől két oldalt, így a szárításnál könnyen befelé és kifelé is száríthatod a hajad. Miután átfésülted a nedves hajat, szárítsd meg félszárazra, ezek után pedig jöhet a haj formázás körkefe és hajszárító segítségével. Attól függően, hogy milyen stílusú hajat szeretnél, fésüld a hajad kétoldalt elől befelé vagy kifelé. Ha kész, kenj el az ujjaidon egy kevés hajvakszot, és tincseidet „fésüld" át ujjaiddal.

 

 

 

 

 

 

2.Tipp
A hajad ne legyen mindig leengedve, hiszen kell néha egy kis változatosság is. Tupírozd meg a frufrud alatt a hajat, majd hajtsd rá a frufrud, és csatold azt hátra. Kösd magas lófarokba a hajad, majd fújj rá egy kevés hajlakkot. Ez a hajforma igazán elegáns és divatos is lehet. A lófarkakat igazán földobhatja egy stílusos, színes hajgumi. Vásárolj olyan hajgumikat, amelyen díszítések, minták vannak, és válassz olyat, amely aznapi ruhádhoz illik.

 

 

 

 

 

3.Tipp
Este hajmosás után a nedves hajba tegyél egy kis hajfixáló habot, majd néhány tincset fonj be, vagy csavarj be hajcsavarók segítségével. A hajcsavarókat addig hagyd a hajadban , amíg a frizurád meg nem száradt, a hajfonattal pedig kényelmesen aludhatsz is. A becsavart illetve, befont hajat sose fésüld ki, mert elronthatod a szép loknikat. Reggel a hajad borzold meg, majd frufrudat (ha van) csatold hátra, kevés hajlakkal fújd be, és már kész is a trendi frizura.

 

 

Forrás: szatmar.ro

 

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés: itt

Tel: 70 947 8286

 

 

 

 

 

Címkék: fodrász frizura egyedi hajak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajak.blog.hu/api/trackback/id/tr112784303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása