HTML

Bejelenkezés: 70 947 8286

Friss topikok

Linkblog

Amikor a nő viseli a kalapot

Hajak 2011.04.18. 15:10

Esküvői boroscímke

Kreatív esküvői fotózás

Egyedi esküvői meghívó!

DVD-t szeretnél az esküvődről?

 

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a kalap csak a polgári esküvők kosztümös menyasszonyainak áll jól! Mivel a kalapok méretének és formájának igazából csak az emberi fantázia szab határt, ezért szinte bármilyen stílusú és szabásvonalú menyasszonyi ruhához lehet hozzá illő kalapot vagy kalapszerű fejdíszt találni.

                    menyasszonyi kalap (11.)

Egy jó ízléssel kiválasztott kalap egészen biztosan az esküvő főszereplőjére vonzza az összes tekintetet. A kalapos megoldást azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a fátylat túlságosan hagyományosnak tartják, bár vannak kalapformák, amelyeket remekül lehet fátyollal is kombinálni.

Kalapvásárlásnál figyeljünk néhány fontos alapszabályra: A széles karimájú kalapok optikailag "összenyomnak", ezért csak magasabb termetű hölgyek viseljék. A kis átmérőjű kalapok kiemelik az arcot, ezért kerek arcformájú hölgyeknek nem mindegyik fazon áll jól. A kisebb átmérőjű kalapokat hordhatjuk fejtetőn, oldalt vagy a homlokba húzva, fazontól függően.

A menyasszonyi kalapokat általában tüllök, "birdcage fátyol", szalagok, selyemvirágok, gyöngyök vagy tollak teszik ünnepélyessé, de esküvőnkre felvehetünk egy fátyolból készült kalapszerű fejdíszt vagy egy tollakból készült minikalapot is. Ha az esküvői boltokban nem találunk rá az elképzelésünknek megfelelő kalapra, kérjünk fel egy iparművészt, hogy készítsen nekünk egy garantáltan egyedi darabot vagy egy extravagáns fejdíszt
.

 

Forrás: eskuvoifrizurak.hu

Bejelentkezés, időpontkérés: itt

Tel: 70 947 8286

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajak.blog.hu/api/trackback/id/tr622836856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása