HTML

Bejelenkezés: 70 947 8286

Friss topikok

Linkblog

2011-es tavaszi frizura divat!

Zsizsid 2011.03.29. 14:31

 Névjegykártya rendelés: itt

Megérkeztek a hőn áhított tavaszi frizura trendek. Legfrissebb hajfestési technikák, színek, árnyalatok és modellek – talán így lehet a legjobban jellemezni.

A 2011-es trendre a nonkonformizmus a jellemző. Kiszámíthatatlan formák, cseppet sem hétköznapi árnyalatok és elképesztő geometriai alakok jellemezik a legfrissebb trendet – egyenesen a kifutó világából.

A legújabb tavaszi frizura divat nagyon úgy tűnik, hogy elsősorban a színes egyéniségeknek fog kedvezni, ugyanis őrült kombinációk árulkodnak a stylist műhelyek alkotásairól.

A rövidre vágott és sötét árnyalatú frizuráknak az asszimetria diktálja a követendő vonalat, amely a modern és zseniális külsőt kölcsönzi.

A Glamour fürtök szintén a 2011-es frizura trend nagy befutói. Ne feledjük, hogy a frufruk idén is éppúgy megállják a helyüket, mint tavaly, sőt! Idén merészebbek lehetünk, és fürtjeinket kiváltképp csillogóra vagy színesre is festhetjük.

Természetesség és elképesztő dússág – ezzel készüljünk a tavaszi friuzura ternd kiválasztásánál! Alkalmi frizurák esetében a lezser, enyhén csillogó kombinációk az ideálisak, hogy megjelenésünk üdének, frissnek és modernnek hasson.

Merj nagyot álmodni, és a 2011-es tavaszi frizura trend választását bízd profikra! 

Forrás: twice.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés: itt

Tel: 70 947 8286

 

 

 

Címkék: divat 2011 frizura hajak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajak.blog.hu/api/trackback/id/tr912781900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása