HTML

Bejelenkezés: 70 947 8286

Friss topikok

Linkblog

Esküvői frizura 1.

Hajak 2011.04.18. 15:07

Esküvői boroscímke

Kreatív esküvői fotózás

Egyedi esküvői meghívó!

DVD-t szeretnél az esküvődről?

 

Amikor néhány évvel ezelőtt az esküvőmre készülődtem, számtalan esküvői magazint átlapoztam és hónapokon keresztül napi több órát töltöttem azzal, hogy megtaláljam a hozzám legjobban illő menyasszonyi frizurát, sminket, ruhát és kiegészítőket. Gondolom minden lány így van ezzel,  hiszen az esküvője napján mindenki szeretné kihozni magából a maximumot. Végül a klasszikus tarkókony mellett döntöttem és nem bántam meg.

chignon (23.)

A chignon: (ejtsd: sinyon) a francia “chignon du cou” (nyakszirt-konty) szóból ered. Nevéből adódóan az alacsonyan tűzött, tarkót érintő kontyot jelenti. A  chignon népszerűsége töretlen - ez az a frizura, amely szinte bármilyen stílusú menyasszonyi ruhához illik. Ráadásul praktikus is, mert egy megfelelően rögzített konty a nap végén is ugyanolyan szép lesz mint reggel a fodrásznál. A chignon-t viselhetjük lazán vagy szorosan fésülve, kócosan vagy szigorúbban elrendezve, középre vagy oldalra tűzve, tűzhetünk alá fátylat, fölé vagy mellé hajdíszt.

A klasszikus alul tűzött tarkókontyra a chignon elnevezés egyébként nem az egyetlen: az egyszerűbb cipó alakúra tűzött változatát balerina kontynak is hívják, de nálunk leggyakrabban a spanyol konty használatos.

 

 

Forrás: eskuvoifrizurak.hu

Bejelentkezés, időpontkérés: itt

Tel: 70 947 8286

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajak.blog.hu/api/trackback/id/tr812836849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása