HTML

Bejelenkezés: 70 947 8286

Friss topikok

Linkblog

Újjáéledt a 40-es évek hajviselete

Hajak 2011.04.06. 11:42

 

Névjegykártya rendelés: itt

Szórólaptervezés, nyomtatás


Egy nő stílusa - így a hajviselete is - kiemeli őt az anonimitás homályából.

 

A tavasz magával hozza a teljes átalakulás és a megújulás vágyát is. A legújabb frizurahóbortokat azonban nem minden nő kedveli. Egy frizura inspirációt, eleganciát vagy éppen feltűnést kölcsönöz egy nőnek. A változó trendek ellenére, a klasszikusan szép hajviselet soha nem fog elavulttá válni. 2010-ben újra divatba jött 40-es évek frizuratrendje, ami az akkori Hollywoodi sztárok stílusát idézi. Ujjaeledt_a_40es_evek_hajviselete

A 40-es évek frizuratrendje már 2009-ben is dominált, idén a 40-es évek vége valamint az 50-es évek eleji hajviselet a menő. Hajszínben a feketét kivéve szinte minden árnyalat trendi, leginkább a középen elválasztott, vállig érő vagy a középhosszú hajviselet divatos. A nem nagyon göndör, a hullámok, a fürtök és a loknik hódítanak. Rendkívül nőies és szexis, különösen akkor, ha a hajviseletet néhány kiegészítővel is feldobjuk. A kor frizuratrendjének felelevenítse végett, íme Veronica Lake által preferált hajcsalafintaságból egy összeállítás. Nem véletlen, hogy a világ mesterfodrászai a nőiesség jelképének tekintik, és gyakran merítenek ihletet belőle.

 

Forrás: impulzus.ro

 


Bejelentkezés, időpontkérés: itt

Tel: 70 947 8286

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajak.blog.hu/api/trackback/id/tr572804246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása